Skip to main content

Væggelus bekæmpelse

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple.

Fjernelse af væggelus kræver professionel hjælp. Hos CANDOX tilbyder vi Giftfri behandling af væggelus!

CANDOX skadedyrsbekæmpelse

​Giftfri behandling af væggelus!

Væggelus er en lille tæge, som især suger blod fra mennesker. De holder primært til indendørs foreksempel i senge eller andre steder, hvor mennesker sover, hvorfor man også kalder dem sengelus. Lusene er mest aktive om natten, hvor de sætter sig på værten og suger blod.Værten opdager som regel ikke bidet, fordi lusen kun suger i 510 minutter, hvorefter den kan leve en uges tid, før den behøver blod igen. Det eneste, der er tilbage efter bidet, er et rødt område, som klør og er ømt.

Der er desværre ikke noget, du kan gøre for at forebygge at få væggelus.

Hos Candox har vi døgnvagt, fordi det er rigtig vigtigt hurtigt at komme af med væggelusene, når man opdager dem.

De sætter duftspor, som gør, at andre væggelus kan finde frem til dit soveværelse. Det betyder, at der efter det første angreb vil følge en hel del flere. Ring til os så snart du opdager de små, flade, brune dyr, så vi hurtigst muligt kan komme plagen til livs.

Få et gratis tilbud

Når du opdager, at du har væggelus

Hvis du finder ud af, at du har væggelus, så er der et par forholdsregler, som du kan tage, indtil hjælpen ankommer. Undlad at flytte møbler fra det inficerede område ind i ikke-inficerede rum. Dette gælder også tøj og lignende.

Derudover anbefales det også, at du lægger det tøj, som muligvis er inficeret med væggelus i fryseren.

På apoteket kan du få en salve, som du kan smøre på huden, der hvor du er blevet angrebet.​

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning i forbindelse med væggelus, eller hvis du ønsker, vi skal komme ud og hjælpe med sprøjtning. Vi matcher enhver pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag
CANDOX skadedyrsbekæmpelse
CANDOX skadedyrsbekæmpelse

Væggelusbekæmpelse

Det kan ikke anbefales selv at gå i gang med at fjerne skadedyrene. Selvom der findes metoder til at prøve at komme af med dem, så leder dette desværre ofte til, at man spreder plagen endnu mere.

Dette sker, fordi det kan være svært at finde alle deres gemmesteder. Det bedste er derimod at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper.

Hertil vil vi hos CANDOX selvfølgelig rigtig gerne stå til rådighed, da vi har den erfaring, der skal til, for at lusene forsvinder og ikke kommer igen.

Vi behandler ofte med varme. Her bruges en målrettet varmebehandlingsteknik til at dræbe skadedyrene. Dette bruges især mod denne type skadedyr, fordi de er resistente overfor det meste gift.

Hvis du tror, at du har væggelus eller bare har spørgsmål hertil, så er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os hos CANDOX. I samme omgang kan vi give dig et uforpligtende tilbud på behandlingen.​

Få et gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse på hele Sjælland

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her

Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.

Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratistlf. +45 93 20 25 15  

tlf. +45 93 20 25 15