Om os & kontakt

VI BRÆNDER FOR AT LEVERE DET BEDSTE RESULTAT HVER GANG.

Bestil tid hos CANDOX

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple

Kundetilfredshed
0 %
Års Erfaring
0
Dedikerede ansatte
0

Om os & kontakt

Vi tror på, at en god relation til kunden giver det bedste resultat. Derfor gør vi os meget umage med at lytte til kundens behov og tager glad imod feedback, så vi til hver en tid kan justere vores indsats.

Vores mission

Vi ved, at bekæmpelse af skadedyr er et seriøst foretagende.

Vi tager os af alle former for skadedyr, lige fra myrer til mus, intet problem er altså for stort eller for småt. Vores formål er at hjælpe dig eller din virksomhed med råd, vejledning og ikke mindst serviceassistance, så I hurtigst muligt kan blive fri for skadedyr. Vi giver diskret service, hurtig udrykning og professionelt arbejde udført af kompetente medarbejdere med bred erfaring inden for faget.

Hvem er CANDOX?

CANDOX er et familieejet firma, bestående af far og søn, der arbejder professionelt med at bekæmpe skadedyr for både private og erhverv. Med en bred erfaring inden for branchen, er vi i stand til at varetage enhver type opgave.

Som firma lægger vi stor vægt på kommunikation og personlig kontakt, fx kommer vi gerne ud til din bolig, hvis du har mistanke om skadedyr. Vi inspicerer din ejendom/lejlighed og kommer med vores professionelle vurdering af situationen. Vi fremstiller et tilbud, og hvis du tager imod dette, går vi i gang med din opgave med det samme. Med skadedyr gælder det, at jo før man kommer i gang med at bekæmpe og forebygge, jo bedre resultat opnår man.

Hos CANDOX møder du os altid med et stort smil på læben, vores motto er nemlig, at når du er glad, så er vi glade.