Skip to main content

Møl bekæmpelse

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple.

Fjernelse af Møl kræver professionel hjælp. Hos CANDOX tilbyder vi den rette behandling af møl!

CANDOX skadedyrsbekæmpelse

Få den rette behandling af Møl!

Møl, der går i tørvarer og animalske tekstiler, kaldes frømøl eller tofarvet møl. Vingerne på det voksne møl er brune og spættede. Hos det tofarvede møl er de nederste vinger lysere end de øverste. Larverne er hvide med sorte hoveder. Den bedste forebyggende løsning er at pakke alle tørvarer ind i lufttætte bøtter. Har man allerede opdaget møllarver, det kan være en pose fuld af spind og larver, bør man smide alle tørvarer ud.

Hos CANDOX ved vi, hvor frustrerende det er at skulle tjekke poser med mad for små hvide kryb, inden du spiser det. Du kan derfor ringe til os og vi kan komme forbi og se på problemet og give et tilbud. Hos CANDOX giver vi altid garanti, hvis man følger de behandlinger, der er indgået aftale om. ​

Hos CANDOX tilbyder vi en langtidsholdbar mølbekæmpelse, som er ufarlig for mennesker og dyr.

Få et gratis tilbud

​Beskyt mad og tøj mod møl

Et møl er et lille, flyvende insekt. Ofte er man ikke i tvivl om det, hvis man har dem indendørs, da de flakser rundt, når de bliver forstyrret af lys eller lignende. Der er dog andre gener ved at have dem end blot deres tilstedeværelse.

Møl lægger æg, som bliver til larver, som herefter lever af dit tøj, dit træværk eller af tørvarer i dit køkken. Et enkelt møl eller to er ikke nødvendigvis tegn på et større problem. Tilkald en professionel skadedyrsbekæmper, hvis du oplever, at der er larver, eller at der konstant er fuldvoksne møl.

Hos CANDOX kan vi  helt sikkert hjælpe dig af med skadedyrene hurtigt og effektivt. Hvis du allerede har møl, så kan det være en god idé, at sørge for at de ikke bliver boende. Helt specifikt handler det om at finde kilden, æggene lægges ofte andetsteds som regel i sprækker og revner, hvor de er beskyttet mod fx rengøring .

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning i forbindelse med møl, eller hvis du ønsker, vi skal komme ud og hjælpe med sprøjtning. Vi matcher enhver pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag
CANDOX skadedyrsbekæmpelse
CANDOX skadedyrsbekæmpelse

Identificer den type møl du har

Møl, der går i tøj eller stofmøbler, er pelsmøl eller klædemøl. Begge er lyse i farven med et mørkere hoved, larverne er hvide og ca. 20 mm lange. For at forhindre at disse spreder sig, kan du fryse inficeret tøj ned eller sætte møbler ud i frostvejr for at dræbe æg og larver. Herudover er det en god idé at gøre meget grundigt rent og behandle med gift. Det kræver en professionel skadedyrsbekæmper.

Hvis du tror, at du har møl eller bare har spørgsmål hertil, så er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os hos CANDOX. I samme omgang kan vi give dig et uforpligtende tilbud på behandlingen.​

Få et gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse i København

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her?

Hos CANDOX kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.  

Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratis.

tlf. +45 93 20 25 15