Loppebekæmpelse

Det kan være svært selv at behandle lopper. Det kan vi hjælpe dig med.

Bestil tid hos CANDOX

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple

Kundetilfredshed
0 %
Års Erfaring
0
Dedikerede ansatte
0

Lopper er heldigvis en mindre udbredt plage i dag end før i tiden

Er du så uheldig, at du alligevel har fået lopper, er der en risiko for, at det er dine kæledyr, der har taget dem med hjem. Hvis hunden har lopper, så er der en meget stor risiko for, at der også er lopper alle steder, den har været. Lopper lever af at suge blod, men kan leve op til en uge uden. Derfor hopper de af hunden eller katten og lægger æg i eksempelvis tæpper, sofaen eller tøj. Indsatsen skal altså ligge to steder; ved kilden, som ofte er et kæledyr, og i det område denne opholder sig.

Der er midler, som du selv kan benytte til bekæmpelsen, men i de fleste tilfælde er den bedste løsning at sætte en professionel til at stå for bekæmpelsen. Så ring til os så vi kan hjælpe dig af med problemerne.

CANDOX gør det nemt for dig!

Lopper kan være vanskelige at slippe af med, fordi de har en kompliceret livscyklus.

Det er vigtigt at slippe af med både pupper, æg, larver og lopper. Hvis dit problem er større, end du kan klare, hjælper vi dig meget gerne.

Vi specialiserer os i lige netop denne type problemer og har derfor en effektiv og sikker metode til at fjerne lopper, så du kan sove trygt uden frygt for at blive angrebet af små, blodsugende insekter.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os.