Myre bekæmpelse

CANDOX hjælper dig med myrerne. Vi er certificerede skadedyrsbekæmpere.

Bestil tid hos CANDOX

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple

Kundetilfredshed
0 %
Års Erfaring
0
Dedikerede ansatte
0

Hvad er myre bekæmpelse?

Myrer er en af de mest almindelige insekter at have både i haven og inde i huset. Myrerne lever i kolonier, så ser du én, har du ofte mange.

Det er sjældent muligt at slippe helt af med alle myrerne, og de har også en tendens til at komme tilbage. Med det sagt, så er der helt klart ting, som du kan gøre for at komme dem til livs og for at sikre, at de ikke helt så nemt kommer tilbage.
Ring til os, så snakker vi om omfanget af problemet, mulige løsninger og kan herudfra give dig et overslag på, hvad det kommer til at koste.​

Myrer
Myrer på sand

Sådan forebygger du at få myrer

Myrer holder ofte til i køkkenet eller lignende steder, fordi der er søde ting, som de kan spise. Myrer vil elske, hvis du lader skraldespanden stå en uges tid og ikke tørrer bordene af.
Således står dit køkken og tiltrækker skadedyr.

Sørg derfor for at fjerne brødkrummer, slikpapir og sodavandspletter sådan at myrerne ikke har nogen grund til at komme og til at blive.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning i forbindelse med myrer, eller hvis du ønsker, vi skal komme ud og hjælpe med sprøjtning. Vi matcher enhver pris.

Vi sidder klar ved telefonen og kan være behjælpelig med de spørgsmål, der evt. kunne være.

Få en serviceaftale

Vi ved, at en myrebekæmpelse kræver vedholdenhed, og derfor kan vi som noget nyt tilbyde en serviceaftale, hvor vi kommer og behandler 3 gange årligt (forår, sommer og efterår).

Der er mange ting, som man selv kan gøre, som kan reducere udbredelsen af myrer. Er problemet ikke blevet så stort endnu, kan man prøve at rydde grundigt op og gøre hovedrent. Herefter kan man finde ud af, hvor myrerne kommer fra. Ofte laver de en tue under huset eller under havefliserne.

Her er det lettest at prøve at fjerne de duftspor, som gør, at myrerne finder ind i huset. Hertil kan bruges naturlige insektgifte såsom kaffe eller te.

Indholdet af koffein i disse afskrækker myrerne, fordi det lugter kraftigt, men også fordi det er ren gift for dem. Der findes også diverse gifte og myrelokkedåser på markedet, som kan være nyttige i denne sammenhæng.

Når mange alligevel får brug for professionel hjælp til bekæmpelsen, så er det fordi, at tuen er blevet for stor, eller fordi det ikke er muligt at holde huset fuldstændig pletfrit.

I dette tilfælde kan du ringe til os, så kommer vi og finder ud af, hvad den bedste løsning er for at komme problemet til livs.​

Myrer