Myre bekæmpelse

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple.

CANDOX HJÆLPER DIG AF MED MYRERNE.
Vi er certificeret skadedyrsbekæmper.

Myre bekæmpelse

Myrer er en af de mest almindelige insekter at have, både i haven og i inde i huset. Myrerne lever i kolonier, så ser du én, har du ofte mange.

Det er sjældent muligt at slippe helt af med alle myrerne, og de har også en tendens til at komme tilbage. Med det sagt, så er der helt klart ting, som du kan gøre for at komme dem til livs og for at sikre, at de ikke helt så nemt kommer tilbage.

Hos Candox kan vi hjælpe dig med at få bugt med dit myreproblem.

Ring til os, så snakker vi om omfanget af problemet, mulige løsninger og kan herudfra give dig et overslag på, hvad det kommer til at koste.​

Få et gratis tilbud

SÅDAN FOREBYGGER DU AT FÅ MYRER

Myrer holder ofte til i køkkenet eller lignende steder, fordi der er søde ting, som de kan spise. Myrer vil elske, hvis du lader skraldespanden stå en uges tid og ikke tørrer bordene af.

Således står dit køkken og tiltrækker skadedyr.

Sørg derfor for at fjerne brødkrummer, slikpapir og sodavandspletter sådan at myrerne ikke har nogen grund til at komme og til at blive.

Har man børn kan dette især være en stor udfordring.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning i forbindelse med myre, eller hvis du ønsker, vi skal komme ud og hjælpe med sprøjtning. Vi matcher enhver pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Der gives garanti efter behandling i op til 60 dage

Der er mange ting, som man selv kan gøre, som kan reducere udbredelsen af myrer. Er problemet ikke blevet så stort endnu, kan man prøve at rydde grundigt op og gøre hovedrent. Herefter kan man finde ud af, hvor myrerne kommer fra. Ofte laver de en tue under huset eller under havefliserne.

Her er det lettest at prøve at fjerne de duftspor, som gør, at myrerne finder ind i huset. Hertil kan bruges naturlige insektgifte såsom kaffe eller te.

Indholdet af koffein i disse afskrækker myrerne, fordi det lugter kraftigt, men også fordi det er ren gift for dem. Der findes også diverse gifte og myrelokkedåser på markedet, som kan være nyttige i denne sammenhæng.

Når mange alligevel får brug for professionel hjælp til bekæmpelsen, så er det fordi, at tuen er blevet for stor, eller fordi det ikke er muligt at holde huset fuldstændig pletfrit.

I dette tilfælde kan du ringe til os hos Candox, så kommer vi og finder ud af, hvad den bedste løsning er for at komme problemet til livs.

Indvendig & udvendig (behandling rundt om sokkel).

Få et gratis tilbud

Ydelser og priser

Hvepsebekæmpelse

fra 650 kr.

Myrebekæmpelse

fra 500 kr.

Kakerlakbekæmpelse

fra 900 kr.

Loppebekæmpelse

fra 900 kr.

Edderkoppebekæmpelse

fra 650 kr.

Væggelusbekæmpelse

fra 800 kr.

Mølbekæmpelse

fra 800 kr.

Sølvfiskbekæmpelse

fra 650 kr.

Mus & rotte bekæmpelse

fra 650 kr.

Duesikring

fra 1.500 kr.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse i København

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her?

Hos CANDOX kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. Vores telefoner er altid åbne på hverdage mellem 09.00-21.00 og Lørdag mellem 09.00-19.00. 

Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratis.

tlf. +45 93 20 25 15