Skip to main content

Dueoprens

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple

DUER KAN VÆRE SUNDHEDSSKADELIGE FOR MENNESKER

CANDOX duesikring

DUEOPRENS

I mange storbyer kæmper beboere og ejere af ejendomme med et omfattende due problem. Mange oplever, at duerne bygger rede og holder til på tagene, hvilket kan være til stor gene for ejendommens beboere.

Desværre forsvinder duerne ikke af sig selv. Ofte er det sådan, at når duerne først har bygget rede på eksempelvis et tag, vil de fortsætte med at komme tilbage. På den måde kan der hurtigt komme mange uønskede beboere på tagene, som kan være umulige at få væk uden professionel hjælp.

Hos CANDOX har vi en bred erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi har i mange år hjulpet bygningsejere og beboere med at få fjernet duer, der er tilbagevendende. Der findes adskillige måder at foretage en dueoprens, men fælles for alle er, at de er diskrete af udseende og ikke forvolder duerne nogle smerter eller skader.

Oprens efter duer og fugletilhold samt duebekæmpelse
Oprens efter duer på lofter er forbeholdt fagfolk, da der er tale om både sundhedsfarligt og beskidt arbejde.  Støv og lugte – fra duelort, der hvirvler rundt er bakteriefyldte. Derfor er sikkerhedsudstyr med rigtige åndedrætssystemer, filtre, dragter nødvendigt for at undgå smittefare.

Få et gratis tilbud

FOREBYGGELSE ER DET BEDSTE MIDDEL

Det er altid lettere at sikre sig mod duer, inden de bygger rede. Hos CANDOX anbefaler vi altid ejere af bygninger eller ejendomme at sætte wire op forebyggende, hvis der er mulighed for, at duerne kan opholde sig på tagene, tagrender eller udhæng på bygningen. Der kan meget hurtigt opstå problemer med duer, og det vil kræve en større indsats, når først de har bosat sig på din bygning.

Vi kan hos CANDOX tilbyde vores kunder rådgivning med henblik på at forebygge mod ophold af duer på bygninger. Skulle det allerede være sket, kan vi sørge for, at duerne fjernes forsvarligt fra din ejendom, så du kan undgå de gener, der kan følge med.

Vi vil desuden meget gerne sørge for at rengøre og desinficere efter duer, så bakterier og efterladenskaber fjernes og ikke er smittekilde.

Har du spørgsmål eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os.

Kontakt os i dag
CANDOX duesikring
CANDOX duesikring

Dueoprens – Duebekæmpelse – Sundere velvære

De steder duer færdes kan meget hurtigt blive tilsvinet med efterladenskaber. Udover, at det kan skade alle typer af materialer permanent, er det også sundhedsskadeligt for mennesker at udsættes for ofte.

Det er ikke usandsynligt at duerne bærer på mange sygdomme og bakterier, som eksempelvis menigitis og salmonella, der i værste fald kan overføres til mennesker.

​Derudover kan duerne også give luftvejsgener og allergi hos nogle mennesker og her er det særlig vigtigt, at du reagerer, så vi hurtigst muligt kan sikre fjernelse af duerne.​​

Få et gratis tilbud

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse i København

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her?

Hos CANDOX kommer vi gerne og giver en hånd med. Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe.  

Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratis.

tlf. +45 93 20 25 15