Skip to main content

Sølvfisk bekæmpelse

Hos CANDOX er vores ydelser helt simple.

Hos Candox har vi stort kendskab til bekæmpelse af sølvfisk.

CANDOX skadedyrsbekæmpelse

Sølvfiskbekæmpelse

Sølvfiskbekæmpelse er en effektiv måde at slippe af med sølvfisk.  Sølvfisk er et lille insekt på en til to centimeter. Det er nok et af de insekter, som langt de fleste har et sted i deres hus, selvom det nok er de færreste, som ved, at de små irriterende sølvfarvede væsener kan blive op til 4 år gamle, og at selve arten har eksisteret i mere end 300 mio. år.

Fascination til side så er det ikke særligt lækkert at dele badeværelse med de små kryb.​ Sølvfisk kan leve af mange ting lige fra brødkrummer til døde insekter, til tapetklister eller af skimmelsvamp.

Dyrene foretrækker steder, hvor der er mørkt og lever derfor ofte i sprækker i væggene eller under skabe eller lignende. Sølvfisk gør ingen skade på dine møbler og suger heller ikke blod eller lignende.

Der er altså ingen risiko forbundet med at have sølvfisk på badeværelset.

Sølvfisk foretrækker at være steder, hvor der er varmt og fugtigt, hvorved dit badeværelse sandsynligvis er ideelt. Hvis man har mange sølvfisk, kan det være et symptom på et større problem.

​Det kan være en god idé at få en professionel til at ordne dit sølvfiskproblem, men efterfølgende vil det være en god idé at undersøge, om de er der, fordi du har fugtskade.

Behandlingen står sjældent alene men kommer stort set altid med en anbefaling om at lufte ud eller på anden måde bringe luftfugtigheden i det angrebne område ned.

Få et gratis tilbud

​Beskyt mad og tøj mod møl

Vi kender til deres foretrukne tilholdssteder og ved, hvordan man bekæmper dem.

Hvis du har brug for vejledning, kan du altid ringe til os, så kommer vi og kigger på det.

Hvis du selv vil prøve at løse problemet, kan du forsøge med insektspray. Modsat mange andre insekter, som lever i boligen, er sølvfisk ikke specielt resistente overfor insektmidler.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os.​​

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning i forbindelse med sølvfisk, eller hvis du ønsker, vi skal komme ud og hjælpe med sprøjtning. Vi matcher enhver pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag
CANDOX skadedyrsbekæmpelse

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse på hele Sjælland

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her

Har du nogen eventuelle spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe. 

Ved andre tider så er du velkommen til at kontakte os på vores Døgnvagt helt gratistlf. +45 93 20 25 15  

tlf. +45 93 20 25 15