MUS OG ROTTEBEKÆMPELSE

​Har du rotter eller mus?

Det er ikke altid let at finde ud af, om ens hjem har fået besøg af rotter eller mus men uanset hvilket af de to dyr, der er i dit hjem, er det vigtigt, at de fjernes. Både rotter og mus har mange bakterier med sig, og da de ofte søger føde, kan køkkenets fødevarer nemt blive en smittekilde. Særligt rotter skal man være opmærksom på, da de kan smitte med salmonella og leverbetændelse.

Er du i tvivl om dit hjem har rotter eller mus kan det være en god idé at holde øje med de relativt mange ekskrementer, begge dyr efterlader sig. Der er betydelig stor forskel mellem dem hvor rotters er meget større end musenes. 

Vi kan hos CANDOX også hjælpe dig med at identificere, om du har rotter eller mus og sørge for at fjerne dem på forsvarligt vis.

Hvad skal man gøre?

​Har du fundet ud af, at du har rotter, er du forpligtet til at kontakte kommunen, der har ansvaret for bekæmpelse af dem. 

Du er imidlertid selv ansvarlig for at få fjernet mus fra dit hjem, hvilket i nogle tilfælde kan klares med fælder. Har du mange mus, anbefaler vi dig at kontakte os hos CANDOX, da det kan være utrolig svært at få bugt med mange mus i hjemmet.

Vi har i mange år opnået erfaring med skadedyrsbekæmpelse og har i dag kompetencer til at sikre alle beboelser mod skadedyr af enhver art heriblandt også rotter og mus.​​

​Sådan undgår du rotter og mus

Den mest effektive metode til at undgå besøg fra rotter er at sørge for at tætne og vedligeholde kloakker, da det ofte er denne vej rotten finder ind i hjemmet. 

Vi anbefaler derfor, at du får repareret defekte kloakinstallationer, hvis du vil sikre dig mod rotter fremover.

Mus er en del sværere at sikre sig mod. De kan nemt finde vej ind i hjemmet, fordi de kan gnave sig igennem næsten alt materiale. Det er derfor vigtigt at få fjernet musene, da de kan lave mange skader på hjemmet. Mange oplever, at musene har ødelagt isolering eller har lavet skader på elektriske installationer, der i værste fald kan resulterer i brandpåsættelse.

Hos CANDOX er vi specialiseret i fjernelse af både mus og rotter, og i vores arbejde sørger vi altid for at finde årsagen til, at de har adgang til bygningen. 

Har du problemer med disse skadedyr, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning.

​Skriv til os

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

Vi kan bl.a. tilbyde

Diskret service
Hurtig udrykning
Bekæmpelse af alle slags skadedyr
Døgnservice

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil gå ind og anmelde vores arbejde på trustpilot.

Vi har døgnservice 

​Vi løser alle opgaver, på alle tidspunkter. Ring på 93 20 25 15 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firma

Candox Skadedyrsservice ApS

CVR: 36434775​

Adresse​

Søndervigvej 46

2720 Vanløse

Kontakt

Telefon: 93 20 25 15 

E-mail: candox@candox.dk