DUEBEKÆMPELSE

I mange storbyer kæmper beboere og ejere af ejendomme med et omfattende due problem. Mange oplever, at duerne bygger rede og holder til på tagene, hvilket kan være til stor gene for ejendommens beboere.

Desværre forsvinder duerne ikke af sig selv. Ofte er det sådan, at når duerne først har bygget rede på eksempelvis et tag, vil de fortsætte med at komme tilbage. På den måde kan der hurtigt komme mange uønskede beboere på tagene, som kan være umulige at få væk uden professionel hjælp.

Hos CANDOX har vi en bred erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi har i mange år hjulpet bygningsejere og beboere med at få fjernet duer, der er tilbagevendende. Der findes adskillige måder at foretage en duesikring, men fælles for alle er, at de er diskrete af udseende og ikke forvolder duerne nogle smerter eller skader. Duesikringer kan være wiresystemer, net eller duepigge, der alle bidrager til at duerne ikke kan lande på uønskede steder og flader og dermed ikke kan bygge rede og slå sig ned permanent.

DUER KAN VÆRE SUNDHEDSSKADELIGE FOR MENNESKER

De steder duer færdes kan meget hurtigt blive tilsvinet med efterladenskaber. Udover, at det kan skade alle typer af materialer permanent, er det også sundhedsskadeligt for mennesker at udsættes for ofte.

Det er ikke usandsynligt at duerne bærer på mange sygdomme og bakterier, som eksempelvis menigitis og salmonella, der i værste fald kan overføres til mennesker.

due

​Derudover kan duerne også give luftvejsgener og allergi hos nogle mennesker og her er det særlig vigtigt, at du reagerer, så vi hurtigst muligt kan sikre fjernelse af duerne.​​

FOREBYGGELSE ER DET BEDSTE MIDDEL

Det er altid lettere at sikre sig mod duer, inden de bygger rede. Hos CANDOX anbefaler vi altid ejere af bygninger eller ejendomme at sætte wire op forebyggende, hvis der er mulighed for, at duerne kan opholde sig på tagene, tagrender eller udhæng på bygningen. Der kan meget hurtigt opstå problemer med duer, og det vil kræve en større indsats, når først de har bosat sig på din bygning.

Vi kan hos CANDOX tilbyde vores kunder rådgivning med henblik på at forebygge mod ophold af duer på bygninger. Skulle det allerede være sket, kan vi sørge for, at duerne fjernes forsvarligt fra din ejendom, så du kan undgå de gener, der kan følge med.

Vi vil desuden meget gerne sørge for at rengøre og desinficere efter duer, så bakterier og efterladenskaber fjernes og ikke er smittekilde.

Har du spørgsmål eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os.

​Skriv til os

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

Vi kan bl.a. tilbyde

Diskret service
Hurtig udrykning
Bekæmpelse af alle slags skadedyr
Døgnservice

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil gå ind og anmelde vores arbejde på trustpilot.

Vi har døgnservice 

​Vi løser alle opgaver, på alle tidspunkter. Ring på 93 20 25 15 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firma

Candox Skadedyrsservice ApS

CVR: 36434775​

Adresse​

Søndervigvej 46

2720 Vanløse

Kontakt

Telefon: 93 20 25 15 

E-mail: candox@candox.dk