Om os​

​CANDOX er et familieejet firma, bestående af far og søn, der arbejder professionelt med at bekæmpe skadedyr for både private og erhverv. Med en bred erfaring inden for branchen, er vi i stand til at varetage enhver type opgave.

Som firma lægger vi stor vægt på kommunikation og personlig kontakt, fx kommer vi gerne ud til din bolig, hvis du har mistanke om skadedyr. Vi inspicerer din ejendom/lejlighed og kommer med vores professionelle vurdering af situationen. Vi fremstiller et tilbud, og hvis du tager imod dette, går vi i gang med din opgave med det samme. Med skadedyr gælder det, at jo før man kommer i gang med at bekæmpe og forebygge, jo bedre resultat opnår man.

Professionel skadedyrs - bekæmpelse

Vi ved, at bekæmpelse af skadedyr er et seriøst foretagende. Rotter kan være skyld i alvorlige skader i hjemmet og kan derudover bære på sygdomme som fx salmonella og Weils syge, og vi ved, at det derfor er vigtigt, at jobbet bliver udført ordentligt. Vi tager os af alle former for skadedyr, lige fra myrer til rotter, intet problem er altså for stort eller for småt.

Vores formål er at hjælpe dig eller din virksomhed med råd, vejledning og ikke mindst serviceassistance, så I hurtigst muligt kan blive fri for skadedyr. Vi giver diskret service, hurtig udrykning og professionelt arbejde udført af kompetente medarbejdere med bred erfaring inden for faget.

Kontakt

Hos CANDOX har vi døgnservice og du kan derfor altid komme i kontakt med os på telefon 93 20 25 15 i alle døgnets timer. Vi svarer altid gerne på spørgsmål angående skadedyrsbekæmpelse, og har du akut brug for vores hjælp, er vi klar til at rykke ud med det samme.

​Er du så uheldig at opleve problemer med skadedyr i København eller omegn, kan du altid kontakte CANDOX vi sørger for sikker fjernelse af skadedyr.

​Skriv til os

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

Vi kan bl.a. tilbyde

Diskret service
Hurtig udrykning
Bekæmpelse af alle slags skadedyr
Døgnservice

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil gå ind og anmelde vores arbejde på trustpilot.

Vi har døgnservice 

​Vi løser alle opgaver, på alle tidspunkter. Ring på 93 20 25 15 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firma

Candox Skadedyrsservice ApS

CVR: 36434775​

Adresse​

Søndervigvej 46

2720 Vanløse

Kontakt

Telefon: 93 20 25 15 

E-mail: candox@candox.dk