​Mølbekæmpelse

​Beskyt mad og tøj mod møl

Et møl er et lille, flyvende insekt. Ofte er man ikke i tvivl om det, hvis man har dem indendørs, da de flakser rundt, når de bliver forstyrret af lys eller lignende. Der er dog andre gener ved at have dem end blot deres tilstedeværelse.

Møl lægger larver, som herefter lever af dit tøj, dit træværk eller af tørvarer i dit køkken. Et enkelt møl eller to er ikke nødvendigvis tegn på et større problem. Vent med at tilkalde en professionel skadedyrsbekæmper, til du oplever, at der er larver, eller at der konstant er fuldvoksne møl.

Du kan sagtens starte ud med at prøve med gifte, som du kan købe i forretninger, men skulle du have brug for ekstra hjælp så ring til os hos Candox – vi kan helt sikkert hjælpe dig af med skadedyrene hurtigt og effektivt. Hvis du allerede har møl, og det har de fleste fra tid til anden, så kan det være en god idé, at sørge for at de ikke bliver boende. Helt specifikt handler det om at finde ud af, hvilken type møl man har, hvad disse lever af og så begrænse adgangen til dette.

Identificer den type møl du har

Møl, der går i tøj eller stofmøbler, er pelsmøl eller stofmøl. Begge er lyse i farven med et mørkere hoved. Larverne er hvide og ca. 20 mm lange. For at forhindre at disse spreder sig, kan du fryse inficeret tøj ned eller sætte møbler ud i frostvejr for at dræbe æg og larver. Herudover er det en god idé at gøre meget grundigt rent og behandle med gift.

​Møl, der går i tørvarer og animalske tekstiler, kaldes frømøl eller tofarvet møl. Vingerne på det voksne møl er brune og spættede. Hos det tofarvede møl er de nederste vinger lysere end de øverste. Larverne er hvide med sorte hoveder. Den bedste forebyggende løsning er at pakke alle tørvarer ind i op til flere lag plastic. Har man allerede opdaget møllarver, bør man smide alle tørvarer ud, også selvom de ikke åbenlyst er inficeret.

Hos Candox ved vi, hvor frustrerende det er at skulle tjekke poser med mad for små hvide kryb, inden du spiser det. Du kan derfor ringe til os hele døgnet, så kommer vi med det samme og hjælper dig af med dine møl.

​Skriv til os

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

Vi kan bl.a. tilbyde

Diskret service
Hurtig udrykning
Bekæmpelse af alle slags skadedyr
Døgnservice

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil gå ind og anmelde vores arbejde på trustpilot.

Vi har døgnservice 

​Vi løser alle opgaver, på alle tidspunkter. Ring på 93 20 25 15 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firma

Candox Skadedyrsservice ApS

CVR: 36434775​

Adresse​

Søndervigvej 46

2720 Vanløse

Kontakt

Telefon: 93 20 25 15 

E-mail: candox@candox.dk