​Loppebekæmpelse

​Sikker og effektiv fjernelse af lopper. Lopper er heldigvis en mindre udbredt plage i dag end før i tiden. Er du så uheldig, at du alligevel har fået lopper, er der en risiko for, at det er dine kæledyr, der har taget dem med hjem. Hvis du er i tvivl om, hvad den bedste løsning til din situation er så ring til os.

Vi kan vejlede dig over telefonen og give dig et prisoverslag på bekæmpelsen af lopperne. Når du gerne vil have professionel hjælp til dit loppeproblem, er det fordi, at det er meget vigtigt at komme alle lopperne til livs. Der er midler, som du selv kan benytte til bekæmpelsen, men i de fleste tilfælde er den bedste løsning at sætte en professionel til at stå for bekæmpelsen.

Hvis hunden har lopper, så er der en meget stor risiko for, at der også er lopper alle steder, denne har været. Lopper lever af at suge blod men kan leve op til en uge uden. Derfor hopper de af hunden eller katten og lægger æg i eksempelvis tæpper, sofaen eller tøj. Indsatsen skal altså ligge to steder; ved kilden, som ofte er et kæledyr, og i det område denne opholder sig.

Til dyret kan man bruge loppemidler, som dryppes i nakken, eller man kan anskaffe sig et loppehalsbånd, som dyret skal gå med. Tøj, sengetøj, møbler mv. bør vaskes grundigt. Inficeret tøj kan fryses ned eller lægges ud.

Lopperne kan ikke overleve uden blod, så når eksponeringen til mennesker eller dyr ikke er der længere, vil de dø.

Det kan være svært selv at behandle lopper

Lopper kan være vanskelige at slippe af med, fordi de har en kompliceret livscyklus. 

Det er vigtigt at slippe af med både pupper, æg, larver og lopper. Hvis dit problem er større, end du kan klare, hjælper vi dig meget gerne.

Vi specialiserer os i lige netop denne type problemer og har derfor en effektiv og sikker metode til at fjerne lopper, så du kan sove trygt uden frygt for at blive angrebet af små, blodsugende insekter.

Ring til os hos Candox hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud.

​Skriv til os

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

Vi kan bl.a. tilbyde

Diskret service
Hurtig udrykning
Bekæmpelse af alle slags skadedyr
Døgnservice

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil gå ind og anmelde vores arbejde på trustpilot.

Vi har døgnservice 

​Vi løser alle opgaver, på alle tidspunkter. Ring på 93 20 25 15 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firma

Candox Skadedyrsservice ApS

CVR: 36434775​

Adresse​

Søndervigvej 46

2720 Vanløse

Kontakt

Telefon: 93 20 25 15 

E-mail: candox@candox.dk