​Klannerbekæmpelse

​Professionel bekæmpelse af klannere. Der er et par forskellige typer klannere, som man kan have i sit hus eller i sin lejlighed. De mest almindelige er de såkaldte flæskeklannere eller husklannere. Disse lever primært at madrester.

Den anden type klannere er pelsklannere, som lever af tekstiler. Dyrene er til gene, fordi de hurtigt formerer sig og derfor ofte optræder i tusindvis. De er svære at slippe af med, når man først har fået dem, fordi de er resistente overfor mange typer gift.

Forebyggelse mod klannere

Det er ikke altid ens egen skyld, at man har klannere. I lejlighedskomplekser kan det være svært at undgå at få dem, hvis en af de tilstødende lejligheder er angrebet af dem.

For at prøve at undgå at blive angrebet, bør man gøre ekstra godt rent, så der ikke er noget, de kan leve af. Her er især madrester og indpakning fra madvarer vigtige at få fjernet fra boligen.

Sådan bekæmper Candox klannere

For at komme af med skadedyrene er det næsten ikke til at komme udenom en grundig professionel sprøjtning. Der sprøjtes ofte et par gange i alle boligens rum eller i alle tilstødende lejligheder med to ugers mellemrum. Selvom denne behandling er effektiv, kan man være så uheldig, at plagen vender tilbage. Her er den eneste løsning igen at sprøjte.

​Det bedste, beboeren selv kan gøre, er at sikre sig, at rengøringen er tilstrækkelig grundig til, at skulle der være nogle overlevende klannere, så har de ikke noget at leve af.

Man kan godt selv gå i gang med dette, men da der er tale om krasse sprøjtemidler, kan det være en fordel at få fat i en professionel skadedyrsbekæmper. 

Hos Candox har vores dygtige personale, den erfaring der skal til for at sikre, at du slipper af med en massiv klannerbestand. Har du spørgsmål, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du ligeledes velkommen til at ringe til os.

​Skriv til os

Står du i en situation, hvor du har akut behov for vores hjælp? Skriv til os her.

Vi kan bl.a. tilbyde

Diskret service
Hurtig udrykning
Bekæmpelse af alle slags skadedyr
Døgnservice

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil gå ind og anmelde vores arbejde på trustpilot.

Vi har døgnservice 

​Vi løser alle opgaver, på alle tidspunkter. Ring på 93 20 25 15 og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firma

Candox Skadedyrsservice ApS

CVR: 36434775​

Adresse​

Søndervigvej 46

2720 Vanløse

Kontakt

Telefon: 93 20 25 15 

E-mail: candox@candox.dk